Forskjell mellom versjoner av «Arbeidsgrupper»

Fra Oslo Linux User Group (OLUG)
Hopp til: navigasjon, søk
m (Importerte én revisjon)
m
Linje 2: Linje 2:
  
 
====Nettverkssikkerhet:====
 
====Nettverkssikkerhet:====
Målet for gruppen er å se på hvilke sikkerhetsløsninger som kan anbefales for en typisk hjemmebruker, eller småbedrifter. Arbeidsgruppen har egen [https://init.linpro.no/mailman/olug.linux.no/listinfo/ag.nettverkssikkerhet e-postliste].
+
Målet for gruppen er å se på hvilke sikkerhetsløsninger som kan anbefales for en typisk hjemmebruker, eller småbedrifter. Arbeidsgruppen har egen [https://lists.olug.no/cgi-bin/mailman/listinfo/ag.nettverkssikkerhet e-postliste].
  
 
====Webløsning for OLUG:====
 
====Webløsning for OLUG:====
Målet for gruppen er å utarbeide en fungerende webløsning for OLUG. Arbeidsgruppen har egen [https://init.linpro.no/mailman/olug.linux.no/listinfo/ag.olug-web e-postliste].
+
Målet for gruppen er å utarbeide en fungerende webløsning for OLUG. Arbeidsgruppen har egen [https://lists.olug.no/cgi-bin/mailman/listinfo/ag.olug-web e-postliste].
  
 
====Hjemmeserver:====
 
====Hjemmeserver:====
Vi har startet møter og skrevet noen "Hvordan å..." for å komme igang. Arbeidsgruppen har egen [https://init.linpro.no/mailman/olug.linux.no/listinfo/ag.hjemmeserver e-postliste].
+
Vi har startet møter og skrevet noen "Hvordan å " for å komme igang. Arbeidsgruppen har egen [https://lists.olug.no/cgi-bin/mailman/listinfo/ag.hjemmeserver e-postliste].

Revisjonen fra 15. apr. 2011 kl. 23:03

Følgende arbeidsgrupper er startet opp:

Nettverkssikkerhet:

Målet for gruppen er å se på hvilke sikkerhetsløsninger som kan anbefales for en typisk hjemmebruker, eller småbedrifter. Arbeidsgruppen har egen e-postliste.

Webløsning for OLUG:

Målet for gruppen er å utarbeide en fungerende webløsning for OLUG. Arbeidsgruppen har egen e-postliste.

Hjemmeserver:

Vi har startet møter og skrevet noen "Hvordan å …" for å komme igang. Arbeidsgruppen har egen e-postliste.